Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Круиз из Северно море с MSC EURIBIA

Оферта номер: Е2967
Вид транспорт: Кораб Кораб
9 дни-8 нощувки/Сезон 2024
Германия – Нидерландия – Белгия – Франция – Велиобритания


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН
.

 
Круиз из Северно море с MSC EURIBIA до Германия – Нидерландия – Белгия – Франция – Велиобритания
 
  1 ден 30.03.2024 Хамбург, Германия
Полет София – Мюнхен /06.10 – 07.10/ и Мюнхен – Хамбург /09.25 – 10.45/. Трансфер и обиколка на града. Разположен при вливането на река Елба в Северно Море, Хамбург е градът с най-голямото пристанище в страната. Осеян е с паркове, има красива плажна зона със заведения и е пресечен от много канали, които му придават неповторима атмосфера. По време на обиколката ще разгледаме историческа част, където се намират Кметството, запазените средновековни църкви, старите морски складове от 19 век – включени в листата на ЮНЕСКО и модерния район Хафен сити. След това ще се настаним в хотела. Нощуваме в Хамбург.

2 ден 31.03.2024 Хамбург – Любек, Германия
Тази сутрин може да останете в Хамбург и да се разходите из града или да дойдете с нас на екскурзия до старинния Любек. Един от най-красивите средновековни немски градове е вписан в листата на ЮНЕСКО. Ще се разходим из уличките на стария град, ще видим красиви романски и готически сгради, свидетелство от времето, когато Любек е бил център на Ханзейския съюз, най-мощната търговска лига в Северна Средновековна Европа. Ще си направим снимки пред портата Холстен, църквата Света Мария с най-големия механичен орган в света, кметството и пазарния площад. След екскурзията ще се върнем в Хамбург и ще се настаним на нашия круизен кораб. Отплаваме в 21.00 ч.

3 ден 01.04.2024 на вода
Един от любимите ни дни, когато без да бързаме ще можем да се насладим на круизното пътуване, заведенията и програмата на борда.
 
4 ден 02.04.2024 Ротердам – Амстердам, Нидерландия
Престой в Ротердам от 08.00 до 20.00 ч.
Ротердам е град известен със съвременната си архитектура и иновативни конструкции. Ако решите да останете в него, посетете Кубичните къщи на архитекта Пиет Блом, които наподобяват дървета в гора и вижте иконата на града – моста Еразмус, получил заради формата си прозвището Лебеда.
Ние пък ви предлагаме да видим заедно красивата нидерландска столица, която е само на 80 км от нас. Амстердам е градът с най-големия исторически център в Европа. При прокопаването на каналите му през 17 век – Златния век за града, се създали над 90 малки острова, свързани с мостове. Край тях красиво са се наредили „танцуващите къщи“, наклонените домове в пъстри цветове, превърнали се в символ на Холандия. В Амстердам ще се качим на туристическо корабче, за да видим града по най-прекрасния начин, от водата, плавайки през историческия център. Ще посетим и местна ферма, където се произвежда прочутото холандско сирене. Ще имаме и свободно време, за да се насладим на атмосферата в града или да хапнем в многобройните ресторантчета.

5 ден 03.04.2024 Зеебрюге – Брюж, Белгия
Престой в Зеебрюге от 07.00 до 18.00 ч.
Зеебрюге е малък град, но второто по големина пристанище в страната. От тук само на 15 км се намира един от най-красивите градове на Белгия – романтичният Брюж. Основан през 9 век, а през 13 век той се превръща в международен център на търговията с платове. Богатството му се вижда и днес в запазените средновековни сгради с красиви фасади. По време на разходката ни из старинните улици ще видим пазарния площад с къщите на Гилдиите, Кулата с камбанарията, сградата на кметството от 14 век. Ще научим повече и за най-известния кулинарен продукт на Белгия – шоколада.

6 ден 04.04.2024 Ле Хавър, Франция
Престой в Ле Хавър от 09.00 до 21.00 ч.
Днес ще се отправим на вълнуващо пътешествие в света на импресионистите. Ще пътуваме из Алабастровия бряг, за да посетим красивия крайбрежен град Етрета и видим известните скали, спускащи се зрелищно в Атлантическия океан, увековечени в платната на Клод Моне. Ще се разходим из стария център на малкото градче с дървени къщи и средновековни църкви.
След обяд на борда ви предлагаме още една интересна екскурзия из Нормандия. Само на половин час път се намира едно от най-красивите места на Брега на цветята – Онфльор. Разположен на устието на Сена, при вливането й в Атлантика, този малък рибарски град е останал почти непокътнат от векове, запазвайки атмосферата, запечатана в картините на редица художници. Смята се, че тук се е зародил и импресионизмът в изкуството. Ще се разходим из калдъръмените му улички до дървената църква Света Катерина от 15 век и край старото пристанище от 17 век, откъдето френските мореплаватели са тръгвали в търсене на нови колонии за короната.

7 ден 05.04.2024 Саутхемптън – Стоунхендж – Бат, Великобритания
Престой в Саутхемптън от 08.00 до 20.00 ч.
Ще използваме деня за да видим красивата английска провинция, излязла сякаш от исторически роман. Първо ще се отправим към най-магическия археологически обект на острова, включен в ЮНЕСКО – Стоунхендж. Смята се, че монументът е на възраст над 5000 години и историята му е обвита в митове и легенди. След посещението ще прекараме следобеда в елегантния Бат. Римляните построяват първите минерални бани в Бат в началото на нашата ера, а през 18 век той се възражда като шикозен спа курорт. Днес в града могат да се видят част от старите римски бани, както и викториански паркове и градини. Едно от най-красивите места е Кралският полумесец – редица от 30 терасовидни сгради в стил Джордж IV, наредени в полукръг. Построени преди повече от 240 години, те са били дом на редица видни личности. Днес на номер 1 има музей, показващ начина на живот на богатите през 18 век. Може да го посетите в свободното време, а после да се насладите на следобеден чай по английски в градските кафенета.

8 ден 06.04.2024 на вода
Последният ни ден на борда ще бъде отново на вода. Време за почивка, последни покупки и стягане на багажа.

9 ден 07.04.2024 Хамбург
Пристигаме в Хамбург в 07.00 ч. Около обяд трансфер до летището за полет Хамбург – Мюнхен /15.15 – 16.30/ и Мюнхен – София /20.10 – 23.00/.
 
 
Цената включва

  • Самолетни билети с 23 кг чекиран и 8 кг ръчен ръчен багаж с Луфтханза;
  • Трансфери летище – хотел – кораб – летище;
  • 1 нощувка със закуска в хотел 3* в Хамбург;
  • Обиколка на Хамбург;
  • 7 нощувки на борда на круизен кораб MSC Euribia;
  • Пълен пансион на борда – 7 закуски, 6 обяда, следобеден снак, 7 вечери в основния ресторант и бюфета;
  • Наливна вода, кафе, чай и сокове на закуска;
  • Използване на съоръженията на кораба като плувен басейн, шезлонги, фитнес, нощен клуб, кърпи за плаж;
  • Участие в игри, състезания, тематични партита;
  • Жива музика, шоу програми, анимация;
  • Пристанищни такси;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на Евроинс;
  • Тур мениджър от агенцията.

Цената не включва
  • Напитки.
  • Екскурзии на брега.
  • Сервизно обслужване на кораба - 12 евро на възрастен на ден, 6 евро на дете до 12 г., заплащат се от България;
  • Рум сървиз, услуги в СПА центъра, масажи, фризьор, маникюр.
  • Атракции и услуги: казино, магазини, фотограф, интернет, др.
  • Евентуална горивна такса.
  • Доплащане за мед. застраховка за лица от 65 до 74 г. – 15 лв.
  • Доплащане за мед. застраховка за лица от 75 до 85 г. – 40 лв.
  • Застраховка Отмяна на пътуване – препоръчително.
Условия:
Цената на круиза е валидна при 20 платили.
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 30 дни преди датата на отпътуване.
Възможно е да има промяна в летищните и пристанищните такси. Ще бъдете уведомени до 20 дни преди началото на екскурзията.
Възможна е промяна в полетното разписание.
За пътуване е необходим международен паспорт с валидност от минимум 6м.
Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител. По време на пътуването е необходимо и фотокопие на пълномощното.

Агенцията предлага допълнителна застраховка Отмяна на пътуване.
Възможни са промени в дните на провеждане на екскурзиите.
 
 
Горивни такси:
Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпанията и круизната компания могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.
 
 Резервации:
При резервация се плаща аванс 30% от стойността на екскурзията.
Пълно плащане 60 дни преди отплаване.
 
Хотели
Круизен кораб MSC EURIBIA
Най-новият круизен кораб на компанията беше пуснат на вода през юни 2023 г. Това е нова линия круизни кораби, направени с грижа за природата. Тук се ползват специални пречиствателни системи на отпадните води, както и втечнен природен газ, най-чистото възможно гориво.
Корабът разполага с 19 дека, 2419 каюти за 6327 пасажери и 1700 души персонал
 
 
Класическата вече за корабите от флотилията вътрешна променада с LED таван, обградена от ресторанти и магазини, отново се превръща в център на социалния живот на борда, както и в сцена на различни партита и събития.
Освен театърът, в който се представят 6 нови различни постановки, вече има и второ място на борда – Карусел Лондж, където се предлагат представления, създадени специално за круизната компания, включващи танци, акробатика и жива музика.
 
За активна почивка може да избирате между:
4 басейна и аквапарк с водни пързалки и голяма плажна зона с шезлонги около тях на откритите палуби, фитнес с уреди от Technogym, спортна зона с игрище за баскетбол, волейбол, фитнес и тенис, симулатор на Формула 1.
И ако това не е достатъчно, винаги може да опитате късмета си в казиното, както и да пазарувате в различните магазини и бутици, които предлагат атрактивни промоции.
 
Барове и ресторанти:
10 ресторанта и 18 бара с различна тема и атмосфера, които ще задоволят и най-претенциозните. Освен основните ресторанти и бюфета, включени в цената на пътуването, може да опитате Мексиканската и латино кухня представени отново в Hola! Tacos & Cantina, за любителите на японската кухня има Kaito Teppanyaki и Kaito суши ресторант, също и Le Grill – ресторант с месни специалитети.
Нощният клуб с диско ритми е на ваше разположение до малките часове, както и различните коктейл барове, шампанско бар, винарна, английски пъб, пиано бар, ТВ студио бар, 4 бара на откритите палуби.
Френският шоколатиер Jean Philippe Maury е представен със сладкарница, в която се предлага ръчно приготвен на борда шоколад, сладоледи и палачинки.
 
Спа център:
Спа зона е разположена на 1000 м2, с масажи и козметични процедури, фризьор, маникюр, спа бутик с маркови продукти, солариум, термална зона с парна баня, финландска сауна.
 
За децата:
Детската и младежка зона е невероятна със забавления за деца от 0 до 17 г. Не забравяйте, че родителите също са поканени, ако искат да участват.
Бейби клуб от 0 до 3 г. в сътрудничество с Chicco, мини клуб от 3 до 6 г., Джуниър клуб от 7 до 11 г., предлагащ състезания, видеоигри и спортна зона, клубове за 12 - 14 и 15 - 17 г. със спорт и игри в компанията на нови приятели от цял свят. Не се колебайте да вземете децата с вас на това морско приключение!
 
Настаняване:
Тук отново можем да избираме между вътрешни кабини, кабини с прозорец или балкон и апартаменти, специални стаи с удобства за инвалиди. Която и категория да вземете, ще имате на разположение модерно обзавеждане, 2 легла, които могат да бъдат събрани или разделени, индивидуален климатик, телевизор, телефон, баня, сешоар, сейф, минибар, интернет.
 
Яхт клуб:
Отделна зона в най-високата част на кораба с ограничен достъп. Има собствена рецепция и отделна слънчева палуба с шезлонги, басейн и джакузи. Тук ще намерите 103 апартамента с 24 часа обслужване от личен иконом, отделен лондж бар, бюфет и ресторант. Част от апартаментите имат собствено джакузи.
 
Информацията е валидна към 01.08.2023 г., възможни са промени.

 Възможни са промени в описанието на кораба, следете официалния му сайт.

Снимки: MSC, MSC Euribia, https://www.msccruises.com/

 *Цените на Пакетите за напитки, интернет и други услуги на борда подлежат на потвърждение. Възможни са промени.

 
Цени:
Каюти
 
На човек в двойна каюта Единична каюта 3-ти възрастен Дете до 17.99 г.
Вътрешна 3045 лв. 4175 лв. 2475 лв. 2265 лв.
Прозорец 3315 лв. 4715 лв. 2735 лв. 2265 лв.
Балкон 3525 лв. 5035 лв. 2795 лв. 2265 лв.
 
Цената за деца е валидна при настаняване на трети или четвърти човек в стая.
Третото легло може да бъде разтегателно или спускащо се от стената.
Вътрешните каюти нямат прозорци.
Каютите с прозорец не винаги имат гарантиран пълен изглед. Прозорците не се отварят.

Допълнителни екскурзии
Любек от Хамбург – 145 лв. / 120 лв.
Амстердам от Ротердам – с включен билет на корабче – 185 лв. / 140 лв.
Брюж от Зеебрюге – 130 лв. / 90 лв.
Етрета от Хавър – 110 лв. / 85 лв.
Онфльор от Хавър – 110 лв. / 85 лв.
Стоунхендж и Бат от Саутхемптън – с включен вход за Стоунхендж – 195 лв. / 150 лв.
 
Цените на екскурзиите са валидни при минимум 20 записани.
Цените на екскурзиите са валидни до 60 дни преди отплаване и при наличие на свободни места. След това са възможни промени.
Записване на място само при наличност на свободни места.


37/11

 
Етикети
баварските замъци с водопада на р. рейн и боденското езеро , екскурзия до боденското езеро , ваканция , баварски замъци , боденското езеро , екскурзия баварски замъци , баварските замъци с водопада на р. рейн и боденското езеро , екскурзия до боденското езеро , екскурзия до река рейн , круиз , боденското езеро , ekskurzii bavarski zamaci , баварските замъци с водопада на р. рейн и боденското езеро , баварските замъци с водопада на р. рейн и боденското езеро , екскурзия , водопада по река рейн , баварски замъци , баварските замъци с водопада на р. рейн и боденското езеро , ниски цени , екскурзия баварски замъци , сезон 2024 , екскурзия до река рейн , водопада по река рейн , боденското езеро , екскурзия до боденското езеро , водопада по река рейн , екскурзия баварски замъци , bavarski zamaci , екскурзия баварски замъци , bavarski zamaci , баварски замъци , круиз из северно море с msc euribia , баварските замъци с водопада на р. рейн и боденското езеро , водопада по река рейн , екскурзия до боденското езеро , баварски замъци , круиз из северно море с msc euribia до германия – нидерландия – белгия – франция – велиобритания , баварските замъци с водопада на р. рейн и боденското езеро , bavarski zamaci , top travel , баварските замъци с водопада на р. рейн и боденското езеро , toptravels , почивка , боденското езеро , кораб , баварските замъци с водопада на р. рейн и боденското езеро , ekskurzii bavarski zamaci , екскурзия до река рейн , баварските замъци с водопада на р. рейн и боденското езеро , ekskurzii bavarski zamaci , баварските замъци с водопада на р. рейн и боденското езеро , ekskurzii bavarski zamaci , баварските замъци с водопада на р. рейн и боденското езеро , bavarski zamaci , екскурзия до река рейн
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах